Polerad och blänkande bil

Det är december och mörkt ute, men samtidigt ljust och fint runtomkring, med adventljustakar och fina julbelysningar både inom- och utomhus. Julen ska jag tillbringa hos min dotter, och det blir en lång bilresa, men det ska bli roligt. Apropå bilar så behövde jag bromsbyten och oljeservice och då jag tidigare lämnat bilen för en polering i Strängnäs, (det är ju här jag bor), på en firma som heter Mälardalens Billjud & Rekond, så visste jag att de kunde göra detta där. På den här firman har jag fått mycket god hjälp genom åren med att främst få en välvårdad och polerad bil, men även service och mindre reparationer har de utfört. Mälardalens Billjud & Rekond tycker jag är så bra, så kanske detta ställe kan vara någonting också för er, som behöver hjälp i Strängnäs? Detta ställe passar givetvis bra även för er häromkring. 

 

Det var som sagt efter den senaste bilbesiktningen som det blev ett par anmärkningar. Bromsarna var utslitna och handbromsen tog inte tillräckligt bra. Har man bil händer det alltid något som gör att man behöver lämna in bilen för service. Jag är så tacksam över att jag har funnit en så bra firma som Mälardalens Billjud & Rekond. Jag har nu fått tillbaka en körduglig och säker bil. Oavsett om du behöver mycket eller litet hjälp tycker jag du ska höra av dig till dit, så berättar de mer om vad de kan ställa upp och göra för just dig. Titta gärna in på deras hemsida för där får du mycket information, eller spana in dem på Facebook! Men först och främst går det att på detta ställe, få en polerad, snygg eller rekonditionerad bil. Tack för att ni tog er tid att läsa! 

Du gillar kanske också...