Harplinge Mark & Trädgård

För ett tag sedan gjorde jag ett riktigt fynd! Jag hittade huset med drömläget men trädgården var i ett bedrövligt skick. Huset var tipp-topp så det var bara att flytta in men trädgården däremot behövde omgående tas omhand. Det finns ett företag som heter Harplinge Mark & Trädgård och är det någonting inom stensättning i Halmstad som man behöver hjälp med så är det här företaget experter inom just detta.  

 

Det var nämligen så här att havsutsikten skymdes av ett par träd och flera buskar och jag började med att ta bort träden och till det jobbet tog jag hjälp av ett annat företag. Däremot så lät jag Harplinge Mark & Trädgård AB ta bort de gamla buskarna och även göra en del trädgårdsarbete för deras verksamhet inbegriper så mycket mer än enbart stensättning i Halmstad med omnejd. Trädgårdsarbeten är en av deras specialiteter också så även det har jag fått hjälp med. Nu har jag med deras hjälp fått en sådan snygg stenbelagd uteplats med havsutsikt och de har fått ordning och reda på hela trädgården. Medarbetarna på Harplinge Mark & Trädgård har verkligen varit noggranna med att jobba utifrån mina önskemål och behov och de förutsättningar som är i trädgården. Det blev ett riktigt elegant resultat och jag vill verkligen slå ett slag för det här företaget så att ni som behöver hjälp med stensättning i Halmstad eller hjälp med trädgårdsarbeten ska veta om att ni kan få kvalitativ hjälp av Harplinge Mark & Trädgård. Om du är intresserad av deras tjänster eller om du bara skulle vilja få veta lite mer om dem så kan du gå in på deras hemsida. 

Du gillar kanske också...